פיסורה ויציאה קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה ויציאה קשה
    לילך
    30/07/2012

שלום,

בשלוש שנים האחרונות (כיום אני בת 22.5) אני סובלת לסירוגין מפיסורה שלא עוברת לאחר כול הטיפולים השמרניים למינהם. הכירורגית שמטפלת בי אומרת שהמצב אינו מצריך ניתוח כרגע ולרוב אני מצליחה להתמודד עם הבעיה ללא יותר מידי כאבים. אני מקפידה על תזונה עשירה בסיבים תזונתיים ומשתדלת להוסיף כול יום סובין חיטה לאוכל שאני אוכלת. בזמנים קשים במיוחד מבחינת הכאב אני משתמשת במרכך צואה (פגלקס). בזמן האחרון קורה לי הרבה פעמים שממש קשה לי אבל רק בהתחלה... זאת אומרת ... היציאה קשה ממש בקצה ואז, מכאיבה לי מאוד כך שהיא לא נותנת למקום להתרפא ובהמשך היא רכה ולא כואב לי כלל.... למה זה קורה? איך אני יכולה למנוע את זה מבחינה תזונתית? או כול בחינה אחרת?

תודה,
    לילך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסורה ויציאה קשה

הוספת תגובה

• מדוע לא עונים לי? אשמח לתושבה בבקשה

לילך
    07/08/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיסורה ויציאה קשה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    26/08/2012

לילך שלום
    את מתארת מצב של פיסורה כרונית. אם טיפול תרופתי לא פתר את הבעייה יש מקום לניתוח פיסורה. זהו ניתוח קצר, קל ואחוזי הצלחה הנושקים ל100%
    בהצלחה
    ד"ר אלון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו