מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טחוריםשלי03/08/2012
אני סובלת מטחורים כרוניים כבר נה וחצי. בגלל שאני מנסה להכנס להריון הפרוקטולוג אליו הלכתי אמר לי לא להסיר אותם עד לאחר ההריונות אולם החיים שלי ממש בלתח ניסבלים כרגע. אני עדיין לא בהריון ומעוניינת להסיר אותם. במידה ובהריון מופיעים שב טחורים, האם לא אוכל להסיר אותם בפעם השניה? האם הסרת טחורים גורמת לנזק בלתי הפיך? אם טחורים חוזרים - ומסירים אותם שוב, האם זה אומר שלא ניתן להסיר אותם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים - תגובה
ד''ר חגית טולצ'ינסקי07/08/2012שלום שלי
ההגיון שעומד מאחורי ההמלצה של הפרוקטולוג אליו הלכת הוא שבעת ההריון והלידה הטחורים עלולים לגדול שוב. במידה והחיים שלך בלתי ניסבלים כרגע וניסית טיפול לא ניתוחי שלא צלח אין מניעה מלהסיר אותם כעת. במידה ובהריון מופיעים שוב טחורים, ניתן להסיר אותם בפעם השניה, אך ניתוחים חוזרים באזור פי הטבעת עלולים לגרום לסיבוכים שונים בטווח הקצר והארוך. ברב הגדול של המקרים הסרת טחורים לא גורמת לנזק בלתי הפיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)