טחורים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים?
    חגית
    31/08/2012

שלום. לפני 4 ימים הרגשתי פתאום כאב בפי הטבעת אחרי ישיבה בשירותים בזמן הניגוב. הרגשתי מן בליטה קטנה וכואבת מאד שלא עברה מרגע שהיא הופיעה. אין שום דימום או עצירות. הבליטה צמודה לפי הטבעת ואני מצליחה לראות אותה במראה. היום זה נהיה יותר ויותר כואב גם בזמן שאני יושבת או הולכת. האם מדובר בטחורים גם אם אין דימום? בעוד שבועיים וחצי אני נוסעת לטיול ארוך בחו"ל האם אפשר לטפל בדבר כזה בתקופה קצרה? אני חוששת לטוס עם הכאב הזה. קבעתי תור לפרוקטולוג בעוד שבוע אך אני מודאגת שהמצב יחמיר ויפריע לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים?

הוספת תגובה

• משהו נוסף

חגית
    01/09/2012

רציתי להוסיף שמבחינת מראה הבליטה- היא קטנה ונראית כמו פצעון או חצ'קון...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טחורים? - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    01/09/2012

ורד שלום
    את מתארת התקף של טחור חיצוני שאינו טחור אלא שטף דם מתחת לעור על שפת פי הטבעת. התופעה תחלוף מעצמה. את יכולה להשתמש בכל משחה לטיפול בטחורים כאשר השימוש הוא חיצוני בלבד. סעי בלי חשש לחו"ל.
    נסיעה טבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו