בעיות פי הטבעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות פי הטבעת
    אני
    12/09/2012

לרפאים שלום אני גבר בן 29 שסובל מכאבים בפי הטבעת ובפנים. היתי היום בבדיקה ובממצאים רשום פר אנוסקופיה פיזורה קטנה וטחורים דרגה שתיים הכאבים חזקים מאוד וקשה לי לעשות צרכים (סליחה על הביטוים) אני משת מש מזה חודש במשחה בשם פרוקטוצרין נשמע לי כמו חומר נפץ . והרפאה שהיתי אצלו נתן לי בנודרופין למשך שש שבועות ארבע פעמיים ביום שוב סליחה שאני אומא אני מצליח לעשות צרכים רק שאני מכניס מים פנימה עם הבידה וזה תיסכול רב ! שאני שם מישחה אני מרגיש מבפנים כמו דפיקות לב חזקות כאילו קיבלתי מכה על האצבע עם פטיש ואני לא יודע מה זה אומר ניסיתי לטפל בזה לבד עם מכול מני תרופות סבתאה שהיה רשום באינטרנת אבל רק עשיתי נזק ולצערי המקום לא נגיש אלי ואני לא רואה מה קורה שם. בנוסף לקח אני מתפוצץ מכאבים עזים וחולשה וליפעמים מין שיתוקים לרגלים מתחת לתחת מאחורה ולצידי הרגלים בשוק ועד ה ברכיים רציתי לדעת באמת, אם יש קשר בין השנים ! עשיתי ניתוח ב גב התחתתון יש לי פריצות חמורות ב L4-5וS1_L5 התרופות שנתנו לי (אוקסיקונטין ו פירקוסט)גרמו לעצירות ולכיבוץ פי הטבעת הצטרחתי לעשות צרכים בעמידה לתקופה של חודש בנוסף יש לי בעיות בנפש ואני צורך מידי פעם עוד תרופות הגעתי למצב מאוד מבאס ואני רוב היום בבית אבקש ממכם להיתיחס לפרטים ברצינות (כאבי רגלים פי הטבעת) מה עושים זה כבר שיגע אותי אני לא מצליח להישתקם מהמצב של הכאבים והסבל ולחזור לעבודה או לנהל אורך חיים תקין כול שהוא בתודה מראש אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות פי הטבעת

הוספת תגובה

• בעיות פי הטבעת - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    12/09/2012

הספור שלך מורכב מכדי שאפשר לענות בפשטות על שאלותיך. עליך לפנות לבדיקה אצל פרוקטולוג. לאחר שישמע אותך ויבודוק אותך, תוכלו יחד להחליט על המשך הטיפול (טפול תרופתי או ניתוחי). כאבי רגלים יכולים להיות קשורים לבעיה בפי הטבעת אך גם לבעיות בעמוד השדרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו