עצירות וטחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות וטחורים
    ערן
    24/09/2012

שלום,

בן 29, בריא בד"כ, סובל מדי פעם מטחורים שנעלמים מאוד מהר. היציאות שלי רכות ועל בסיס יומי.

אני כעת שוהה בחו"ל וכבר 48 שעות שלא הייתי בשירותים. אני מרגיש שיש לי, ולא מצליח להוציא. בעקבות המאמץ יש כרגע טחורים פנימיים שמורגשים באופן קבוע, אך ללא דימום. בזמן מתן שתן אני מרגיש כמו לחץ כזה מבפנים, תחושה שיותר קשה לעשות פיפי מבד"כ. למרות זאת אני כן עושה פיפי תכופות. לקחתי 25 מ"ג סנוסידס (exlax), שאמור לגרום לשלשול תוך 6-12 שעות. נכון לעכשיו, כ 6 שעות לאחר לקיחת המשלשל, עדיין אינני מרגיש צורך בביקור בשירותים, אבל אני כן מרגיש את הלחץ מבפנים ויודע שיש מה להוציא. כמו כן אני חושש ללכת לשירותים כי אני יודע שאם אתאמץ להוציא, הטחורים יחמירו... נראה שאני בין הפטיש לסדן...

האם כדאי לי ללכת לרופא פה בארה"ב? או שמא אפשר עוד לחכות? האם כדאי לקחת עוד כדור exlax?

אשמח לתשובה בזמן הקרוב.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות וטחורים

הוספת תגובה

• עצירות וטחורים - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    24/09/2012

הלחץ נובע מהצטברות צואה ברקטום. נטלת תרופה לעידוד היציאה. שתה הרבה מים והמתן ליציאה ללא מאמץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו