ניתוח לצניחת רקטום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח לצניחת רקטום
    עדן
    03/10/2012

לאחר 5 ניתוחים מעי הגס. הגיע צוות הרופאים למסקנה שכשי שאוכל לתפקד תפקודי יום יום עם איכות חיים עלי לעבור ניתוח לטיפול בצניחת הרקטום. דובר על מספר דרכים. הייתי בקשת לקבל מידע מהן הדרכים. מה הסיכונים והאם חוסר הצלחה בניתוח יכול לגרום לנזק גדול יותר.
    בימים אלה יש לי כל התופעות של צניחת רקטום אי שליטה על פי הטבעת. אינני סובלת מעצירות אלה להפך יציאות רכות ומוגברות מספר רב של פעמים ביום. דימום קל. ואי נוחות בניהול מערכת חיים רגילה. (אני צמודה שירותים). אני הסבירו לי מהן הדרכים לניתוח ומה מידת הצלחתם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח לצניחת רקטום

הוספת תגובה

• ניתוח לצניחת רקטום - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    03/10/2012

ישנם מספר ניתוחים לצניחת רקטום. לכל שיטה יתרונות וחסרונות. לא ניתן לתת כאן הרצאה שלמה בנושא. בעיקרון יש ניתוחים דרך הבטן וניתוחים דרך איזור פי הטבעת. חשוב לדעת את גיל ומין החולה וכן מחלות נפילות כדי להמליץ על הניתוח המתאים. לא ציינת פרטים אלו וגם לא כתבת איזה ניתוחים של המעי הגס עברת. בכל מקרה נראה שכאן לא ניתן יהיה לתת לך חוות דעת רצינית בשל מורכבות הנושא ומבלי לבדוק אותך בדיקה גופנית ובלי לראות את כל הבדיקות שעברת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו