צואה במיטה ושאלה טכנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צואה במיטה ושאלה טכנית
    מדמוני
    11/10/2012

קרה לי עכשיו את הדבר הכי מוזר בעולם
    אני במטה עם בגדים מסתובב על הבטן ומרגיש משהו נוגע בי,מדליק את האור ורואה צואה במיטה,ישר הורדתי את הבגדים אבל במפתיעה מאוד מאוד לא היה שום סימן לצואה בחלק הפנימי של הבגדים..אין לי מושג איך זה קרה והייתי ער כל התקופה הזאת ככה שזה לא ברח מתוך שינה(מעולם לא קרה לפני)

השאלה השניה היא: אחרי שאני עושה צואה אני מכניס פיה של צינור על מנת לשתוף מבפנים את הגוף..הזם מים די חזק אבל אני רגיל לזה וזה מנקה ממש טוב
    יש סיכון בזה?

(מבצע מין אנאלי קבוע)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צואה במיטה ושאלה טכנית

הוספת תגובה

• צואה במיטה ושאלה טכנית - תגובה

ד''ר חגית טולצ'ינסקי
    11/10/2012

בוקר טוב מדמוני
    אכן נשמע מאד מוזר מה שאתה מתאר.
    אם מדובר בארוע של חוסר שליטה הרי שהבגדים שלך היו צריכים להיות מלוכלכים בצואה.
    לגבי השאלה השניה-חוקן מים איננו בעייתי כמובן בהנחה שהזרם שאתה מפעיל הוא סביר ולא גורם לפציעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשבע שזה מה שקרה...

מדמוני
    11/10/2012

נסיתי לשחזר אחרכ אם הייתי עירום באיזה שהוא שלב אחרי המקלחת..אבל לא זכור לי שהייתי..

טוב..אני רק מקווה שלא משנה מה זה היה זה לא יחזור על עצמו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו