טחורים-משחה כבר לא עוזרת. מה הלאה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים-משחה כבר לא עוזרת. מה הלאה?
    ח.
    11/10/2012

אני בן 40 בריא. במשך השנים סבלתי מהתקפות טחורים קלות, פעם-פעמיים בשנה. כמה ימים עם משחה והכל היה חוזר לקדמותו. לאחרונה, הייתי בתקופה של כחודשיים בעבודה עם הרבה לחץ, תזונה לקוייה ושירותים לא זמינים. בנוסף לאלה, אליפות אירופה בכדורגל, ז"א בירה או שתיים כמעט מידי ערב. את הקטע הקשה של הטחורים עברתי אבל המצב לא חוזר לקדמותו. כל הזמן ישנן בליטות קטנות בפי הטבעת. לאחר יציאה הבליטות האלה תופחות מאד למשך שעות. אני מקפיד על תזונה, שתייה, פעילות גופנית, היציאות שלי רכות, אין לי עצירות כמעט אף-פעם, אני משתשמש במגבונים תמיד, אני נמנע כמעט לחלוטין מאלכהל וממעט בקפה ועדיין כלום לא עוזר. השאלה שלי היא מה מומלץ לעשות במצב זה? האינטרנט מלא המידע ופורומים אבל כל אחד ממליץ על שיטתו ומציין את החיסרונות שבשיטות האחרות; HAL, דופלר, קשירות, הדבקות וכו'. הצילו!!!!! דרך אגב, חבל שאין פורום שבו אנשים מספרים על הטיפול בו התנסו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טחורים-משחה כבר לא עוזרת. מה הלאה? - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    11/10/2012

תיאור מתאים להתקפים חוזרים של טחורים יצוניים.טחור חיצוני אינו טחור אמיתי אלא גודש של דם מתחת לעור היוצר בליטה. העור הוא רגיש ומתיחתו גרמת לתחושת כאב וצריבה. פנה לבדיקת פרוקטולוג ויחד תחליטו על הטיפול המתאים למצבך. יש מספר שיטות לטיפול ולעיתים יש מצב שאינו מתאים לאף אחת מהשיטות ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו