מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טחורים-משחה כבר לא עוזרת. מה הלאה?ח.11/10/2012
אני בן 40 בריא. במשך השנים סבלתי מהתקפות טחורים קלות, פעם-פעמיים בשנה. כמה ימים עם משחה והכל היה חוזר לקדמותו. לאחרונה, הייתי בתקופה של כחודשיים בעבודה עם הרבה לחץ, תזונה לקוייה ושירותים לא זמינים. בנוסף לאלה, אליפות אירופה בכדורגל, ז"א בירה או שתיים כמעט מידי ערב. את הקטע הקשה של הטחורים עברתי אבל המצב לא חוזר לקדמותו. כל הזמן ישנן בליטות קטנות בפי הטבעת. לאחר יציאה הבליטות האלה תופחות מאד למשך שעות. אני מקפיד על תזונה, שתייה, פעילות גופנית, היציאות שלי רכות, אין לי עצירות כמעט אף-פעם, אני משתשמש במגבונים תמיד, אני נמנע כמעט לחלוטין מאלכהל וממעט בקפה ועדיין כלום לא עוזר. השאלה שלי היא מה מומלץ לעשות במצב זה? האינטרנט מלא המידע ופורומים אבל כל אחד ממליץ על שיטתו ומציין את החיסרונות שבשיטות האחרות; HAL, דופלר, קשירות, הדבקות וכו'. הצילו!!!!! דרך אגב, חבל שאין פורום שבו אנשים מספרים על הטיפול בו התנסו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים-משחה כבר לא עוזרת. מה הלאה? - תגובה
ד``ר רפאל אלון11/10/2012תיאור מתאים להתקפים חוזרים של טחורים יצוניים.טחור חיצוני אינו טחור אמיתי אלא גודש של דם מתחת לעור היוצר בליטה. העור הוא רגיש ומתיחתו גרמת לתחושת כאב וצריבה. פנה לבדיקת פרוקטולוג ויחד תחליטו על הטיפול המתאים למצבך. יש מספר שיטות לטיפול ולעיתים יש מצב שאינו מתאים לאף אחת מהשיטות ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)