פיסטולה וחוט סיטון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסטולה וחוט סיטון
    גיני
    21/10/2012

שלום רב,בת 51 לאחר ניתוח סיטון ופיסטולה מחודש מאי 2012. הייתי אצל רופא בבית חולים עברתי קולונוסקופיה יצאה תקינה אמרו לי לבוא בעוד 10 שנים מלבד טחורים פנימיים.לפני שבוע הייתי אצל הרופא נאמר לי שיש להוציא את הסיטון בניתוח עם חתיכת עור.אבל הבעיה שיש תורים ארוכים לניתוח בעוד חצי שנה(אני בסטנד ביי כלומר בניתוח שיתפנה תור) מה אני עושה עם החוט סיטון למה אני אמורה להיות עוד חצי שנה עם חוט סיטון? שנית יש לי גירוד מחוט סיטון והבנתי שהגירוד יפסק לאחר הוצאת הסיטון.כמה אמור לעלות ניתוח בפרטי פחות או יותר.האם יכולה להיות פגיעה בשרירים כתוצאה מהניתוח. מה עלי לעשות .תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסטולה וחוט סיטון

הוספת תגובה

• פיסטולה וחוט סיטון - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    21/10/2012

לג'ני שלום,
    סוגית מועד הוצאת הסיטון אינה ברורה.מקובל להתאים את מועד ההוצאה למטופל ומחלתו. במקרים רבים ניתן להוציא את הסיטון במרפאה, לא בניתוח. הגרד הוא לא רק מה"חוט" אלא מההפרשות היוצאות סביבו, שהרי הסיטון הוא בעצם נקז. לא אמורה להיות פגיעה בשרירי הסוגר בתהליך הוצאת הסיטון. הפורום אינו מקום להתעניין במחירי ניתוחים פרטיים...
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו