עשיתי ניתוח טחורים ופיסורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עשיתי ניתוח טחורים ופיסורה
    אבי
    12/11/2012

עשיתי ניתוח טחורים ופיסורה. ולפי מה שחקרתי לא הייתי צריך לעשות פיסורה אין לי בעיה ולא היה. האם יש דרך לתקן את המצב או לא?
    הבעיה שלנ בגלל הפיסורה אני מרגיש שפי הטבעת קשה לה לביפתח מתי שיש לה עצירות למשל.
    לא הייתי צריך לעשות את הפיסורה. האח יש דרך להחזיר למצב הקודם? אשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עשיתי ניתוח טחורים ופיסורה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    14/11/2012

לאבי,
    בניתוחי פיסורה נעשית פעולה הגורמת ל"החלשה" מסוימת של הסוגר. כלומר לא צריכה להיות החמרה בכיווץ השריר אלא תוצאה הפוכה. פנה לבדיקת פרוקטולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה היא קצת אישית.

אבי
    14/11/2012

מה שאני רוצה לשאול זה אם אפשר להחזיר את המצב אחורה. לגבי התחושה. למשל הייתי מרגיש ממש לפני הניתוח עכשיו פחות. הכוונה אם אפשר להחזיר את המצב לקןדמו כאילו לבטל טת הניתוח פיסורה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה היא קצת אישית. - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    15/11/2012

לא ניתן להחזיר בצורה מכוונת. האיזור יתרפא מעצמו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו