שאלה חשובה למומחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה למומחה
    ציונה
    20/11/2012

שלום למומחה! אני כותב בשם אמא שלי, אשה בשנות ה40 לחייה.
    היא טוענת שכואב לה בפי הטבעת ויש לה התכווצויות וכאבים שחוזרים על עצמם מדיי יום.. היא עשתה קולונוסקופיה לפני חצי שנה והבדיקה יצאה תקינה! השאלה היא האם בדקו בבדיקה גם שאין חס וחלילה גידול ממאיר???
    תודה רבה על העזרה, מחכים לתשובה, שיהיה ערב טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה למומחה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה למומחה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    20/11/2012

גידולים של המעי הגס אינם גורמים לסימפטום שאתה מתאר. הם גם אינם מתפתחים מהר, כך שאם קולונוסקופיה היתה תקינה לפני מס חודשים הסבירות שיש גידול במעי הגס שואפת לאפס. מאידך ישנה תופעה של התכוצויות שרירים בפי הטבעת הגורמת להתקפי כאב קצרים. התדירות יכולה להשתנות מהתקפים בודדים ביממה או בשבוע ועד התקפים רבים מאד ביממה. יש צורך להבדק אצל פרוקטולוג. כאשר תדירות ההתקפים היא רבה בכל יום ניתן לטפל בתרופה מתאימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר

ציונה
    20/11/2012

הצלחת להרגיע אותנו! התשובה עזרה לי מאוד והיא תלך לבדיקה בהקדם.. שיהיה ערב טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו