קונדילומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • קונדילומה
    ליאור
    20/11/2012

    שלום, אני בן 21
    לפני כשבועיים אובחן אצלי קונדילומה בפי הטבעת.
    נבדקתי אצל רופאת עור שנתנה לי טיפול למשך חודש והפנתה אותי לפרוקטולוג על מנת לבדוק אם ישנם עוד נגעים גם ברקטום.

    לאחר מס' ימים נבדקתי אצל הפרוקטולוג, שלפי דבריו הוא אכן הבחין בנגעים נוספים בפנים. הוא לא טיפל בדבר בצורה כזו או אחרת אלא הפנה אותי בחזרה לרופאת העור.
    אני אמור לחזור אליה כעבור חודש (עוד כשבועיים), ורציתי לדעת האם עליי לפנות אליה מוקדם יותר בגלל ההבחנה שלו?

    יש לציין שהטיפול בנתיים מתקדם טוב לפי הבנתי.
    בשבוע הראשון השתמשתי במשחה בשם "גנטתרים קרם" ומיד לאחר מכן (כבר כשבוע) שאני משתמש מדי יום בקונדילוקס.
    ההשפעה הייתה מיידית, תוך יומיים-שלושה, הבליטות כולם נעלמו ונראו כאילו הן התפוצצו. המקום עצמו רחוק מלהיות בריא לגמרי, אלא אדמומי ונפוח אך זה בהחלט נראה כמו שיפור גדול מאז שהתחלתי עם הקונדילוקס, בעיקר כיוון שהבליטות נעלמו.

    מה כדאי לעשות מכאן? לחכות שבועיים ואז לחזור אל הרופאה?
    זה אמנם נראה שמבחוץ הכל נעלם אך מה בדבר ההבחנה של הפרוקטולוג? שיש כמה נוספים בפנים?

    בעיה אחרונה- בגלל שהשטח הפך למאוד רגיש ופצוע, זה שורף במהלך היום, דבר שעוד אפשר להתמודד איתו, אך זה נהייה בלתי אפשרי להשתמש בקונדילוקס מרוב שזה שורף במידה ואני מנסה.
    יש פיתרון? משחה שיכולה להרגיע את העניינים?

    תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדילומה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • קונדילומה - תגובה

    ד``ר רפאל אלון
    22/11/2012

    נגעים ברירית מטופלים עי הרחקתם בניתוח או צריבתם בלייזר. הטיפול הניתוחי ע"י פרוקטולוג והטיפול בלייזר ע"י גניקולוג (בד"כ)

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו