התמודדות עם הכאב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמודדות עם הכאב
    אופיר
    04/03/2008

שלום לד"ר נויפלד,

אני בן 35 וסובל כמה שנים מפיסורה שבאה והולכת. טופלתי לפני שנה במשחת NIFEDIPINE+ISDN ולאחר כמה שבועות הכאבים פסקו.
    לפני כ-4 חודשים התפרצה שוב הפיסורה. לאחר כחודש וחצי הגעתי לרופא (מכיוון שחלק מהזמן אני לא נמצא בארץ) והוא המליץ שוב על טיפול באותה המשחה 4 פעמים ביום, עם שתיית סיבי PEGLAX פעמיים ביום.
    המשחה אומנם הפסיקה את הדימום כבר לאחר 4 ימים וגם קיצרה את זמן הכאב אבל לקראת סוף הטיפול הכאבים חזרו להתארך.
    לאחר 45 יום חזרתי לארץ והרופא אמר שהוא רואה פיסורה מצולקת וכדאי להשתמש במשחה כל עוד אפשר ולהימנע מניתוח.
    לצערי הכאבים עדיין קשים - 3-4 שעות של כאב לא קל אחרי יציאה וגם כשאין כאבים - עדיין ההרגשה לא נעימה בזמן ישיבה.
    אני כרגע משתמש במשחה כי אני לא בארץ וזאת הברירה היחידה שלי.
    השאלות שלי:
    1. הבחנתי שלאחר יציאה, אם אני מורח משחה כמה פעמים בתכיפות זה מאוד מקל על הכאבים. אבל יכול להיות שזה גורם לעייפות וכאבי ראש ? יש סיכון מסויים בלמרוח מספר פעמים בזמן קצר ?
    2. האם יש סיכון לטווח ארוך בשימוש יומיומי ב-PEGLAX ?
    3. מה הכוונה בפיסורה מצולקת ? מה האופציות שלי לעתיד ?

תודה תודה

אופיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמודדות עם הכאב

הוספת תגובה

• כאב...

ד''ר דוד נויפלד
    05/03/2008

לגבי העייפות וכאבי הראש, תנסה המשחה בלי ה- ISDN התופעות הן כתוצאה מספיגת הניטרו.
    במקום הפגלקס, תנסה בנה-פייבר או קונסיל, סיבים טבעיים שמיטיבים עם המעי ומשפרים את הפסיולוגיה שלו.
    פיסורה מצולקת - ?כרונית. נשמע לי שתזדקק לניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

אופיר
    05/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו