מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיסורה וטחורים שלא עוברים..27/11/2012
שלום,
כשנתיים שאני סובלת מעצירות קשה, לפניי כשלושה חודשים אבחנו אצלי פיסורה והפרוקטולוג נתן לי למרוח ניפדיפין. היו לי לפעמים יום או יומיים של הקלה ואז הכאבים חוזרים. לפני כשבועיים (לאחר חודשיים של סבל רב) התחלתי להרגיש בנוסף לפיסורה גם שני טחורים חיצוניים אז שילבתי בין הניפדפין לפרוקטו גיבנול פעם ככה פעם ככה לאט לאט הכאבים של הפיסורה עברו ונשארו לי כאבים חזקים של טחורים (יש לציין שבמשך כל שלושת החודשים האחרונים בכל כניסה לשירותים יש איבוד רב של דם, בדיקת הדם שערכתי לפניי כשבועיים הראתה שהכל בסדר. בנוסף, אני מקפידה על דיאטה קפדנית של הדיאטנית נטולת פחממות כמעט לגמריי ורוויה בסיבים ושותה כ3 ליטל מים ביום) לפני כמה ימים הלכתי שוב לפרוקטולוג, הוא אמר שהפיסורה עברה כמעט לגביי ושבאמת יש לי טחורים חיצוניים (פנימיים אין בכלל) אני ממשיכה למרוח את הפרוקטו גלבנול שלוש או ארבע פעמים ביום אך עדיין לאחר כל כניסה שלי לשירותים יש לי כאבים מאוד חזקים. אני בקושי מצליחה ללכת ובטח שלא לעמוד לאורך זמן ככה שקורה שכל יום מבסביבות הערב אני לא יכולה לצאת מהמיטה עד הבוקר כשהכאבים נחלשים יחסית (יותר מ12 שעות של כאבים חזקים רצופים). אני כבר לא יודעת מה לעשות. אני סטודנטית, מחסירה ימי לימודים, לא מצליחה להתכונן למבחנים או להכין שיעורי בית, קשה לי לשבת ללכת לעמוד.. מה אפשר לעשות? אני כבר ממש מיואשת ואבודת עצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה וטחורים שלא עוברים - תגובה
ד``ר רפאל אלון27/11/2012את מתארת שילוב של כאבים בפי הטבעת ודימום רב. הכאב כנראה נגרם מפיסורה. את סיבת הדימום צריך לברר. בהעדר טחורים יש צורך בבדיקה "עמוקה" יותר- רקטוסקופיה ואולי קולונוסקופיה. אם בסוף הבירור יהיה מדובר בפיסורה בלבד יש מקום לשקול ניתוח לפיסורה מכיוון שלא החלימה בטיפול תרופתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהעדר טחורים..
..27/11/2012זה אומר שצריך לחכות שהטחורים יעברו? יכול להיות שהדימום נובע מהטחורים החיצוניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהעדר טחורים.. - תגובה
ד``ר רפאל אלון27/11/2012טחורים חיצונים לרוב אינם מדממים. דמום בכמות רבה בזמן יציאה מחייב בירור. פני לבדיקה חוזרת או לחוות דעת שניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח לפיסורה
סטלה23/01/2013שלום רב,
אני סובלת מאותן תסמינים שנכתבו לעלעיל, ושוקלת לעשות ניתוח לפסורה, השאלה היא מה תופעת הלוואי של ניתוח מסוג זה?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח לפיסורה - תגובה
ד``ר רפאל אלון23/01/2013סטלה
ברוב המכריע של המקרים (קרוב ל100%) יש החלמה מלאה ללא תופעות לואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)