פרוקטולוגיה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוקטולוגיה בהריון
    שלי
    02/12/2012

שלום,

אני בהריון בשבוע 16. בשבוע 10 לערך גיליתי אבצס בישבן, די קרוב לפי הטבעת. התעלמתי ממנו כי הוא לא הפריע מעבר לכאב מינורי וכעבור כשבועיים הוא דימם פעם אחת ושבועיים לאחר מכן דימם פעם נוספת. מאז האזור רגוע ו"שטוח" ללא סימן להחרפה, כאילו שהאבצס התרוקן ונעלם (נשארה כמו צלקת קטנה).

1. האם תופעות מסוג זה שכיחות בהריון? והכי חשוב - האם זה משהו שיכול להשפיע חלילה על תקינות ההריון ?

2. האם יש טעם ללכת לבדוק אם המצב נרגע ואם כן אצל מי? רופא נשים? רופא עור? פרוקטולוג?

3. ושאלה נוספת - האם הופעת טחורים בהריון משפיעה על תקינותו או על העובר?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוקטולוגיה בהריון

הוספת תגובה

• פרוקטולוגיה בהריון - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    02/12/2012

נורית שלום
    התופעה שאת מתארת אינה קשורה להריון. יש צורך בבדיקת פרוקטולוג כדי לשלול אפשרות של פיסטולה. אם יש פיסטולה יש צורך לטפל כדי לא להגיע לאירועי מורסה בזמן הריון. טחורים בהריון אינם משפיעים על העובר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך .... שאלה נוספת

שלי
    03/12/2012

האם פיסטולה או בכלל אבצס מדמם בהריון יכול להשפיע על תקינותו או על העובר אם לא מטופל מיידית?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך .... שאלה נוספת - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    03/12/2012

הפיסטולה או המורסה אינם משפיעים ישירות אך תהליך זיהומי משמעותי יכול להשפיע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו