טחורים קשים מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים קשים מאוד
    לירן
    16/12/2012

שלום.
    אני בת 27 וסובלת מטחורים מזה 10 שנים.
    אני כאובה נורא, הטחורים מדממים והחלטתי שצריך להתחיל לטפל ברצינות ולא רק עיי משחות.
    אני ממש מתלבטת מה כדאי- שיטת הדופלר החדשה או קשירה?
    לדעתי אצטרך בסוף יתוח....
    מה אחוזי ההצלחה של דופלר? האם כדאי להשקיע כסף ולעבור את הדופלר? או ללכת כבר על קשירה שגם לקשירה יש סיכוי שזה יחזור לי?
    אינני יודעת מה כדאי, אני ממש אובדת עצות ובינתיים סובלת...
    אודה על עזרתכם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים קשים מאוד

הוספת תגובה

• עוד שאלה

לירן
    16/12/2012

מה היתרון בשטת הדופלר לעומת הקשרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    16/12/2012

בשיטת הדופלר תופרים את כלי הדם המספקים את הטחור (בהכוונת אולטרא-סאונד דופלר לזיהוי העורק). בקשירה קושרים את רקמת הטחור עם כלי הדם באמצעות גומיה הנופלת מעצמה בהמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טחורים קשים מאוד - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    16/12/2012

לירן שלום
    הדרך הנכונה היא לפנות לבדיקה והתייעצות אצל מומחה בתחום. גם בקשירה וגם בשיטת הדופלר, בעיקרון מפסיקים את זרימת הדם אל ומאת הטחור ובכך גורמים להתנוונותו/נשירתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו