פיסורה כאבי תופת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה כאבי תופת
    דודי
    20/12/2012

מזה 3 שבועות יש לי פיסורה. בשבועיים הראשונים השתמשתי ב-רקטוג'סיק, ולא ממש עזר
    לפני כ 5 ימים הלכתי לרופא והוא נתן לי nifedipine 0.2% ואני לא מרגיש עדין שום שיפור
    הכאבים הם פשוט לא נסבלים. היציאות שלי הם ממש רכות.מה אני יכול לעשות שלא עשיתי. האם יש משהוא טוטאלי שירגיע אותי. האם רצוי לחזור לרופא ולבקש nifedipine 0.4%
    האם יש משהוא מעבר לניתוח שיכול להקל על המצב הזוועתי ?
    אני משתמש במקביל גם בעזראקאין. וזה לא ממש עוזר לכאבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסורה כאבי תופת

הוספת תגובה

• פיסורה כאבי תופת - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    20/12/2012

לדודי שלום
    אם אין שום שיפור בטיפול עם רקטוג'סיק ו/או ניפדיפין אני ממליץ לעבור ניתוח ולהתפטר מבעיית הפיסורה. חבל לדחות ולסבול...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. שאלה נוספת

דודי
    20/12/2012

האם הניתוח פותר רק את הבעיה הנוכחית בלבד. אבל לא מונע בעתיד הווצרות פיסורה חדשה. או שעצם הפעולה הניתוחית עוזרת גם לעתיד שלא תתפתח פיסורה חדשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. שאלה נוספת - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    20/12/2012

בד"כ אין חזרה של הפיסורה אחרי ניתוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו