ניפדיפין + ISDN

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניפדיפין + ISDN
    אלון
    24/12/2012

לאחר ביקור אצל פרוקטולוג, אני מורח בשבוע האחרון, 4 פעמים ביום, משחת ניפדיפין +isdn וזאת לשם טיפול בפיסורה. בהתאם להוראת הפרוקטלוג אני מורח את המשחה מסביב לפי הטבעת וכן אני מחדיר את המשחה לתוך הרקטום. ביומיים האחרונים, בעת הגמירה בסיום יחסי מין, חשתי תחושת צריבה. שאלתי היא, האם ייתכן קשר בין מריחת המשחה לבין תחושת הצריבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניפדיפין + ISDN

הוספת תגובה

• ניפדיפין + ISDN - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    25/12/2012

יכול להיות קשר בין הפיסורה עצמה לתחושת הצריבה. את הניפדיפין מורחים רק בעור סביב פי הטבעת ומעסים שייספג טוב בעור. אין צורך להחדיר לתוך פי הטבעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אלון
    25/12/2012

ראשית, תודה על המענה. שנית, נוכח העובדה שכבר לאחר 3 ימים הכאב והדימום נעלמו, החלטתי להפסיק את מריחת המשחה. האם זה בסדר לדעתך? שלישית, לאחר הפסקת השימוש במשחה הבחנתי שתחושת הצריבה כמעט ונעלמה לחלוטין כשגמרתי אתמול ורק בזמן הזקפה היתה תחושה של צריבה קלילה ביותר. כלומר, יכול ויש קשר בין המשחה לצריבה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    25/12/2012

לא ידוע לי על קשר בין המשחה לצריבה בזמן יחסי מין. אני מציע שתמשיך עוד תקופה קצרה עם המשחה להבטיח ריפוי של הפיסורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו