ניתוח פיסורה - שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח פיסורה - שאלה דחופה
    דודי
    10/01/2013

שלום ד"ר !!!

מזה שנה וחצי סבלתי 3 פעמים מפיסורה, כשהפעם האחרונה התחילה לפני כחודש וחצי והיתה קשה מאד. עם כאבי תופת מפעם לפעם. טופלתי ברקטוג'סיק שלא ממש עזר, בהמשך עברתי ל NIFEDIPINE וגם לא ממש עזר. ולכן לפני שבוע החלטנו אני והרופא לעשות ניתוח שאמור להערך ביום ראשון הקרוב.
    אבל... דווקא בשבוע האחרון כשהמשכתי להשתמש ב DIFEDIPINE חל אצלי שיפור גדול. הכאבים חלפו כמעט לחלוטין ואפילו בזמן יציאה (יציאה רכה) אין לי כבר כאבים חזקים. (פה ושם עדין אני מרגיש את הפיסורה. אבל באופן די מינורי יחסית למה שהיה).
    שאלתי אליך, האם בשלב זה שיש לי שיפור גדול. יש בכלל טעם לערוך את הניתוח.
    האם הניתוח אמור לעזור לי בעתיד שלא אפתח מחדש כל כמה חודשים פיסורה מחודשת, (כמו שקרה לי בשנה וחצי האחרונות) ואז בודאי שיש הגיון לעשות את הניתוח.
    או שהניתוח פותר רק רת הבעיה המקומית שקיימת. ואז לכאורה בגלל השיפור - אין טעם לניתוח..אלא להמשיך בטיפול השמרני ב - DIFEDIPINE.
    אודה לך על תשובתך המהירה, כאמור מכיוון שנקבע לי תור לניתוח ליום א' הקרוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח פיסורה - שאלה דחופה

הוספת תגובה

• ניתוח פיסורה - שאלה דחופה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    10/01/2013

הניתוח לטיפול בפיסורה הוא ניתוח שנעשה לשיפור איכות החיים. אם הכאב חלף ניתן לדחות את הניתוח למועד אחר. עליך לקבל החלטה בהתייעצות עם הרופא שלך. בכל מקרה לא יכול להגרם נזק מדחיית הניתוח. אם המצב שוב יחמיר ניתן תמיד לנתח במועד אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח פיסורה - שאלה דחופה - תגובה

ד''ר חגית טולצ'ינסקי
    10/01/2013

שלום דודי
    אני מסכימה לחלוטין עם דר רפי אלון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו