מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח פיסורה - שאלה דחופהדודי10/01/2013
שלום ד"ר !!!
מזה שנה וחצי סבלתי 3 פעמים מפיסורה, כשהפעם האחרונה התחילה לפני כחודש וחצי והיתה קשה מאד. עם כאבי תופת מפעם לפעם. טופלתי ברקטוג'סיק שלא ממש עזר, בהמשך עברתי ל NIFEDIPINE וגם לא ממש עזר. ולכן לפני שבוע החלטנו אני והרופא לעשות ניתוח שאמור להערך ביום ראשון הקרוב.
אבל... דווקא בשבוע האחרון כשהמשכתי להשתמש ב DIFEDIPINE חל אצלי שיפור גדול. הכאבים חלפו כמעט לחלוטין ואפילו בזמן יציאה (יציאה רכה) אין לי כבר כאבים חזקים. (פה ושם עדין אני מרגיש את הפיסורה. אבל באופן די מינורי יחסית למה שהיה).
שאלתי אליך, האם בשלב זה שיש לי שיפור גדול. יש בכלל טעם לערוך את הניתוח.
האם הניתוח אמור לעזור לי בעתיד שלא אפתח מחדש כל כמה חודשים פיסורה מחודשת, (כמו שקרה לי בשנה וחצי האחרונות) ואז בודאי שיש הגיון לעשות את הניתוח.
או שהניתוח פותר רק רת הבעיה המקומית שקיימת. ואז לכאורה בגלל השיפור - אין טעם לניתוח..אלא להמשיך בטיפול השמרני ב - DIFEDIPINE.
אודה לך על תשובתך המהירה, כאמור מכיוון שנקבע לי תור לניתוח ליום א' הקרוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח פיסורה - שאלה דחופה - תגובה
ד``ר רפאל אלון10/01/2013הניתוח לטיפול בפיסורה הוא ניתוח שנעשה לשיפור איכות החיים. אם הכאב חלף ניתן לדחות את הניתוח למועד אחר. עליך לקבל החלטה בהתייעצות עם הרופא שלך. בכל מקרה לא יכול להגרם נזק מדחיית הניתוח. אם המצב שוב יחמיר ניתן תמיד לנתח במועד אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח פיסורה - שאלה דחופה - תגובה
ד''ר חגית טולצ'ינסקי10/01/2013שלום דודי
אני מסכימה לחלוטין עם דר רפי אלון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)