דר' נויפלד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דר' נויפלד
    לא רוצה
    10/03/2008

אני חדשיים אחרי ניתוח פיסורה.יש לי פעולת מעיים יומיומית רכה.לאחר הניתוח, הופיעה חתיכת עור באזור הפיסורה שקיימת גם היום (לדברי המנתח, שוליים של הפיסורה)

אני סובלת מצריבה שלאחרונה החמירה, גרד ודקירות.(חשוב לציין כי זה עדיין פחות עוצמתי ממה שהיה לפני הניתוח)
    הצריבה הזו מחמירה בעיקר במצב של הליכה.שמתי לב שבימים האחרונים, בעיקר אחרי הליכה, יש לי הפרשות בגוון צהוב-חום.

בבדיקת הפרוקטולוג המנתח לא נמצא דבר, גם לא גירוי.

מה זה יכול להיות? מה משמעות ההפרשות האלה? (לא היו לפני הניתוח)

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דר' נויפלד

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דוד נויפלד
    11/03/2008

הבלט העורי הוא תגובה טבעית לפיסורה. יש כאלה שמורידים בזמן הניתוח ויש כאלה שלא.
    תדמייני גבעה ומתחתיה מנהרה. לעתים פצע הפיסורה קודח מתחת לאוזנית העור ויוצר דלקת בתוך "המערה" שמתחת לגבעה ואז יכולה להתפתח רגישות צריבה והפרשה מוגלתית. במקרה כזה צריך "לגלח" הגבעה כלומר לכרות את אוזנית העור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, על תשובתך

לא רוצה
    11/03/2008

לא ברור לי עכשיו, למה המנתח לא הוריד את "גבעה" הזו בזמן הניתוח.

שתי שאלות נוספות לי ברשותך,
    כשעתיים אחרי ניתוח הפיסורה, החל דימום. הוחלט להוריד שוב לחדר ניתוח כי לא ניתן היה לעצור את הדימום. לאחר מכן, אמר המנתח כי הדימום היה מהפיסורה עצמה, לא מה"מקום" של הניתוח. הוא צרב אותה.
    האם יתכן כי זה מה שמסבך כרגע את העניינים (צלקת של צריבה ושולי פיסורה)?
    ומדוע היה דימום כל כך רציני מהפיסורה?

אציין כי לשמחתי לא קיימת יותר פיסורה (לעת עתה לפחות)

ושוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רציני

ד''ר דוד נויפלד
    12/03/2008

לא נשמע כבעיה רצינית ועשה רושם שיסתדר מעצמו עם הזמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו