תעזרו לי בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעזרו לי בבקשה
    יוליה
    05/02/2013

שלום. אני בת 33. מטופלת באופן כמעט קבוע אצל רופא נשים שניסה אלי את כל הנרות האפשריות נגד פטריה בנרתיק( למראת שהתרבית שהוא לוקח לי מדי פעם יוצאת תקינה). הפעם הוא נתן לי כדורי מטרוג'יל (אנטיביוטיקה) למשך שבוע, 3 כדורים ביום. בנוסף כבר כמה חודשים אני סובלת מגרד באזור פי הטבעת,יותר סביבו. מביקור אצל פרוקטולוג ורופא עור לא נמצא שום דבר. לאחר נטילת כדורי מטרוג'יל הגרד נהיה יותר חזק. האם זה קשור לכך שהכדורים האנטיביוטיים החלישו את המערכת החיסונית שלי וכתוצאה מכך התפרצה אצלי פטרייה בפי הטבעת או בתוכו? בזמן נטילת הכדורים לא שתיתי פרוביוטיקה כי הרופא לא אמר. האם לקיחת הפרוביוטיקה בזמן ששתיתי את כדורי מטרוג'יל הייתה קריטית ובגלל שלא שתיתי התפרצה אצלי פטרייה בפי הטבעת? איך אפשר לבדוק את זה. מאוד מודה על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעזרו לי בבקשה

הוספת תגובה

• תעזרו לי בבקשה - תגובה

ד''ר חגית טולצ'ינסקי
    05/02/2013

שלום אלכס
    על מנת לזהות האם מדובר בפיטריה או בכל זיהום מקומי אחר או בפתולוגיה אחרת את צריכה להיבדק על ידי רופא עור שוב (מכיון שמצבך כעת שונה ונשמע חמור יותר) ויתכן לצריך לקחת מהמקום משטח/תרבית.
    בעקרון טיפול אנטיביוטי עלול "לעורר" זיהום פיטרייתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו