צניחת רקטום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צניחת רקטום
    מאיה
    07/02/2013

מזה כמה שנים שאני סובלת מכאבי בטן חזקים בבוקר, דחף להיכנס לשירותים והרגשה של אי התרוקנות מלאה, או אי התרוקנות בכלל, בכל פעם שאני בשירותים זה דורש מאמץ. במהלך היום אני לפעמים סובלת מגזים ובחילות. כשהלכתי להתייעץ עם רופא גסטרו הוא טען שכנראה אני סובלת ממעי רגיז. זה מאוד מלחיץ אותי לחשוב שבאמת מדובר בתופעה הזאת מכיוון שאין לה טיפול ואני אצטרך להתגבר על הסימפטומים די בעצמי. אני מרגישה שאני לא אוכל להתמודד עם זה יותר. האם יש איזשהו סיכוי שמדובר בצניחה של הרקטום? כי לפי מה שבדקתי באינטרנט התסמינים שמופיעים אצלי די דומים לאלה של צניחת הרקטום, אבל כמובן שאי אפשר לקבוע לפי זה ולכן רציתי לשמוע את חוות דעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צניחת רקטום

הוספת תגובה

• צניחת רקטום - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    09/02/2013

מאיה
    לא ציינת את גילך. צניחת רקטום הינה יציאה של רקמת הרקטום כלפי חוץ דרך פי הטבעת מסנטימטרים ספורים עד קטע ארוך למדי. היית מרגישה בתופעה של צניחת רקטום לו היתה קיימת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו