סינוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינוס
    מילי
    19/02/2013

ההודעה שלי תהיה ארוכה כי יש לי המון שאלות ! נכנסתי להריון ביולי 2012 , בשבוע חמישי להריון התחילה לי דלקת חמורה בעצם הזנב שאובחנה על ידי כירורג כפילונידלי טופלתי באוגמנטין והתופעה חלפה ,יש לציין שאן ןלא היה הפרשות מהמקום לעולם . שאלה א. האם יכול להיות קשור להריון ? מאז במקרה כל חודש בערך חוזר כאב מקומי שעובר תוך יום יומיים , לפיי כשבוע בשבוע 30 להריון התחיל מורסה באזור , ללא הפרשות רק עם כאב מקומי ושוב טופלתי באוגמנטין עד הבעיה חלפה . כרגע המקום נראה רגוע עם נקב קטן מאד אשר לא מפריש . שאלותי הן : 1. האם התפרץ בגלל ההריון ? 2. הכירורג שמטפל בי אמר שזהו מקרה יחסית קל של פילונדלי, ולכן אני שואלת אם יש שיטה בה אן צורך להכנס לשולחן הניתוחים . 3. האם משפיע על אפידורל ? 4. מה קורה אם זה מתפרץ לי שוב בהריון ?! אך יולדים במצב כזה ? אי אפשר לשבת ! 5. האם ניתן לבקש ניתוח קיסרי עקב המצב כדי לסיים עם ההריון מוקדם יותר ? בכדי שלא תהיה הידלקות באזור ? 6. מה עלי לעשות כדי שזה לא יחזור הריון ?אני שןמרת על היגיינה ! 7. להערכתי אן שם ציסטה כלל ,לא מרגישים גוש במישוש פרט לאבצס הקטן . אשמח לשמוע על שיטות טיפול זמני החלמה וכו ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סינוס

הוספת תגובה

• סינוס - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    20/02/2013

הטיפול בסינוס פילונידלי הוא הסרתו בניתוח. אם אין מבצעים זאת תהיי חשופה להתלקחויות דלקתיות חוזרות. אין בין הדלקות להריון שום קשר. זו גם אינה סיבה מקובלת לניתוח קיסרי. אם הסינוס אינו ענק ניתן לבצע הניתוח בהרדמה מקומית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו