לאחר ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר ניתוח
    נדיה
    28/02/2013

הי

סבלתי מעצירות כמה ימים לאחר ניתוח תיקון בקע דו צדדי ..יש לי תמיד עצירות ונעזרת בתאנים מיובות או גליצרין ..אבל לאחר הניתוח לקחתי משלשל עזר לי לאח יומיים רק והמצב נהיה גרוע כאבים והצואה כמו אבנים..קשות
    עכשיו לאחר 10 ימים יש לי יציאות פעם כל יומיים וקשות וכואבות..ועכשיו יש לי טחורים חיצוניים ..כואב בזמן יציאות עם דם
    אל תגידו ניתוח ....איזה משחה תוכל לעזור לי בבקשה
    או תרופות ....מהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר ניתוח

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח - תגובה

ד''ר חגית טולצ'ינסקי
    28/02/2013

שלום נדיה
    לאור התלונות שלך כדאי שתיבדקי על ידי פרוקטולוג כי יתכן שמדובר בפיסורה ולא בטחורים חיצוניים שגורמת לך לכאבים ואז הטיפול הוא שונה.
    במקביל בשלב ראשון יכול לעזור ריכוך יציאות על ידי שתיה מרובה, תוספת סיבים תזונתיים ובהתאם לצורך כף עד שתיים שמן פרפין ביום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סנא

נדיה
    28/02/2013

הי.
    פוחדת להקיא אחרי השמן הזה אפשר לשתות סנא?

אבל יש חתיכה בחוץ וכואבת מאד האם זה לא טחורים ..ואני אחרי ניתוח וכאובה קשה לי לבקר עוד רופא ..ולא נעים לי בדיקה כזו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה שלב אחרון

נדיה
    02/03/2013

הי
    שאלתי בקשר לטחורים הוא קטן עכשיו מאד אחרי כמה ימים מריחת משחות ותרופת סבתא..
    אבל למה יש כתמי דם מעטים כל פעם על התחתון
    הוא וכמעט נעלם ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו