אי שליטה על סוגרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי שליטה על סוגרים
    ח
    28/02/2013

שלום,
    אני בחורה צעירה בת 22 . נולדתי עם פי טבעת סגור, בילדותי עברתי ניתוחים לשחזור פי הטבעת. עד גיל 6 שנים.היה לי סטומה מלאה וביאזה גיל מסויים הוציאו את זה, היום אין שליטה בכלל בסוגרים .(אין ספינקטר).ביצעתי קולונוסקופיה, ומונומטריה
    לפני שנתיים עברתי ניתוח הפנדיקסקולוסטומי לצורך שתיפה יום יומית. אני ההיתי מעוניינת לשמוע על ניתוח ספינקטר מלכותי מה דעתך? כרגע אני עם חצי סטומה.
    אשמח לשמוע דעתך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי שליטה על סוגרים

הוספת תגובה

• אי שליטה על סוגרים - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    03/03/2013

ניתוח סוגר מלאכותי הינו ניתוח מורכב עם אחוזי הצלחה לא גבוהים. הניסיון מוגבל למרכזים מועטים בעולם ומספר המקרים שתוארו הוא קטן. כדי לקבל החלטה צריך להתייעץ עם בעל נסיון בתחום, העובדה שעברת ניתוחים משחזרים באזור יכולה עוד יותר להקשות על ביצוע ניתוח כזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי שליטה על סוגרים - תגובה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    10/03/2013

לאחרונה הוצגה בארץ שיטה של כירורג מגרמניה שזה תחום התמחותו. הוא אף ניתל כאן בארץ מספר חולים עם תוצאות טובות. ניתן ליצור קשר עם ד"ר י. קריב, בחטיבה הכירורגית בבי"ח איכילוב, לקבלת פרטים נוספים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו