שלשולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלשולים
    דניאלה
    19/03/2013

שלום, אני שותה כמעט יום יום תה תיבטי.
    אתמול באמבטיה שהסתבנתי הרגשתי משהו מוזר בפי התבעת. לא כואבלי שום דבר, אבל אחר כך הסתכלתי בראי וזה נראה לי מוזר.
    לפי מה שראיתי באינטרנט זה נראה כמו פיסורה - מעין פצע חיצוני שצמח, כאלו עוד חתיכת עור.

רק שאני מכווצת אני מרגישה שם עקצוץ אבל לא מידי כואב.

האם בגלל השלשולים של התה זה קורה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלשולים

הוספת תגובה

• שלשולים - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    19/03/2013

כנראה שיש לך התקף קל מאד של טחור חיצוני ולא פיסורה. זה אכן יכול להיות קשור לשלשולים. כעיקרון ממלץ לא להשתמש באופן כרוני בתה טיבטי מסיבות שונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלשולים

דניאלה
    19/03/2013

וזה עובר לבד?
    האם זה אכן כתוצאה משלשולים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלשולים - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    19/03/2013

הסברתי ששלשולים יכולים לגרום לכך. אם זה באמת מה שאני משער הרי שלרוב זה חולף לבד. מציע למצוא תחליף לתה הטיבטי שלא יגרום לשלשולים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו