טחור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחור
    דורון
    07/04/2013

שלום רב, שמי דורון בן 29
    לפני כמה ימים קיימתי יחסי מין אנאליים(לאחר שנה שלא קיימתי סוג יחסים כאלו) וכן יום לאחר מכן לערך לדעתי יצא לי טחור. ההרגשה היא אי נעימות קלה באזור פי הטבעת לא משהו רציני. אך מבחינה אסטתית יצא לי ג'ולה כזו (ממש בקרבת פי הטבעת)שיש לה ממש מגע כדורי ושאני לוחץ עליה ישנם מעט כאבים. האם אני צריך ללכת לטיפול של פרוקטלוג בעניין או פשוט לתת לזה לעבור?? האם הג'ולה החיצונית זה דבר שנשאר או שגם היא נעלמת??

יש לציין שלפני כמה חודשים היה לי לדעתי גם טחור, אך יותר פנימי ולא עם סממנים אסטתים חיצוניים ולאחר שבוע לערך הוא עבר.

מחכה לתשובתך,תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחור

הוספת תגובה

• טחור - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    07/04/2013

לדורון,
    אתה מתאר התקף של טחור חיצוני. זה אינו טחור אמיתי אלא הצטברות של דם מתחת לעור, על שפת פי הטבעת. ייתכן בשל המאמץ והמגע שתארת. זהו תהליך החולף מעצמו-הדם ייספג והכדור יייסוג לאיטו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופת סבתא שעוזרת

האיכרים
    09/04/2013

נסה שמן קליפות רימונים זה עוזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו