האם מומלץ ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם מומלץ ניתוח
    איילת
    01/05/2013

שלום דר אלון ,אני בת 37 3 ילדים - עשרה חודשים אחרי לידה,הייתי בביקור אצל פרוקטלוגית ואלה הם התוצאות:
    טחורים חיצוניים פיברוטים מחוברים לטחורים פנימיים גדולים.
    רקטוסקופיה עד 10 רירית תקינה צואה תקין, טחורים פנימיים גדושים מחוברים חיצוני לא ניתן לקשור.
    האם מומלץ ניתוח כריתה? מהם האפשרויות האחרות. והאם כריתה קונבנציונלית תבטיח בריאות תקינה?פתח בחלון חדש
    הדפסת ההודעה
    הוספת תגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם מומלץ ניתוח

הוספת תגובה

• האם מומלץ ניתוח - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    02/05/2013

לאיילת
    לא פרטת מה הסבל שלך ועל מה את מתלוננת. עצם הממצאים שפרטת אינו מהווה הוראה לניתוח. הניתוח/טיפול מבוצע כדי לטפל בסבל ולשפר את איכות החיים. אם אין לך שום תלונה-אין צורך בטיפול. אני מניח שפנית לבדיקה בשל הפרעה מסוימת.
    אם מדובר בניתוח, על פי הממצאים שפרטת, הניתוח המתאים לך הינו ניתוח לכריתת הטחורים (הפנימיים+החיצוניים). ברוב המקרים הניתוח משפר את איכות החיים (אין כאן שאלה של בריאות..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, דר אלון.

איילת
    06/05/2013

למעשה ענית על השאלה
    "שלא נשאלה" ...תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו