מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי טחורים וסדקאלי17/05/2013
סובל כ-9 חודשים מטחורים ופיסורה בפי הטבעת , כאבי תופת אין צורה לתאר את התופת
עם יציאות דמיות ,הייתי אצל רופא נתן לי משחה מסויימת שהיא פורמולה של שתי משחות
אחרי כחודש של שימוש במשחה ,ועם הרבה שינוי בתזונה , והרבה שינוי באורחות חיים נראה שהדבר מתחיל להיות טוב , עד יום העצמאות האחרון שהרגשתי ממש ללא כאבים , ללא דם, רגוע ונינוח , רק שהשריר שיצא לי החוצה נשאר עדיין אבל ממש בגודל קטן מאד
עברו כשבועיים מיום העצמאות התחיל שוב שריפות כנראה מעצירות ויציאות קשות , שוב בתחיל לחזור הנושא על עצמו , הייתי שוב אצל הרופא , אמר לי למה הפסקתי את המשחה לפני גמר הטיפול, בקש ממני לחזור על הטיפול שוב , ואם לא ילך צריך ללכת לניתוח שזה ניתוח קטן של 5 עד 10 דקות מבצעים חתך ונותנים לדם לזרום וכך הכאב הולך , בינתיים אני בטיפול חוזר, עם תזונה מינימלית עם המשחה הרבה אמבטיות.
שאלתי לממוחים מה עליי לעשות כדי למגר את הבעייה אחת לתמיד.
בכבוד רב
אלי צדוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי טחורים וסדק - תגובה
ד``ר רפאל אלון19/05/2013אלי,
לא ברור מתיאורך מה הבעייה הרפואית. אם יש לך פיסורה שאינה מחלימה בטיפול תרופתי תוך מספר שבועות הפתרון הוא טיפול ניתוחי. הניתוח הוא קל, קצר מאד ועם החלמה מהירה מאד. לגבי בעיית הטחור/ים-לא ברור בדיוק מה הבעייה. יש צורך בבדיקת רופא. אם מדובר בממצא הדורש טיפול ניתוחי ניתן לבצע את הכל באותו ניתוח, רק שאז תקופת ההחלמה מעט ארוכה יותר. אם מדובר בטחור חיצוני הדורש ניקוז-זו פעולה הניתנת לביצוע במרפאה בהרדמה מקומית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
אלי19/05/2013אמי מודה לך על התשובה
הרופא דיבר איתי רק על פיסורה צדק
מה עם טיפול בפורמולה נונה ? האם זה רציני או עוד מטחנת כסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה - תגובה
ד``ר רפאל אלון19/05/2013לא מכיר את הפורמולה הזו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)