האם אפשר להימנע מניתוח טחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אפשר להימנע מניתוח טחורים
    חגית
    23/05/2013

שלום רב,

אני בת 28 אמא לילד, ויש לי טחורים פנימיים עם דימום קל מפעם לפעם כבר 3 שנים (מאז ההריון, וזה לא הפסיק אחרי הלידה כמו שהבטיחו לי) ואני מודה שהזנחתי את זה, חוץ משימוש בתכשירים קלים וחומרים טבעיים לא עשיתי כלום.
    אבל לאחרונה זה התחיל לצאת והתחילו כאבים איומים. אני שמה כמויות של משחה אבל אני יודעת שזה רק פתרון זמני וזה רק ילך ויחמיר.

אני מכירה את תופעות הלוואי של כל הטיפולים ואני נורא מפחדת להיכנס לזה. לאמא שלי ז"ל היו טחורים ב-20 השנים האחרונות של חייה, יש לי משקעי ילדות מהסבל שלה, היא סבלה מתופעות הלוואי של הניתוחים יותר ממה שסבלה מהטחורים עצמם, וממש יש לי סיוטים מהמשחבה שהסרט הזה הולך לחזור על עצמו בחיים שלי.

אני לא הולכת לרופא כי אני בפאניקה לא פשוטה. האם אין מנוס? האם אין דרך טבעית לפתור את הבעיה בלי ניתוחים ובלי טיפולים? אנא...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם אפשר להימנע מניתוח טחורים - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    23/05/2013

לחגית,
    כדאי לפנות לבדיקת רופא פרוקטולוג. איני יודע ממה את סובלת והתיאור שלך אינו אופייני לבעיית טחורים. לכן, לפני כל טיפול יש צורך להגיע לאבחון הבעייה ורק אח"כ לטפל. יש מגוון טיפולים בטחורים המתבצעים במרפאה, ללא ניתוח (ולרוב ללא כאב).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו