ניתוח פיסורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח פיסורה
    ג׳׳
    31/05/2013

שלום
    לפני כשבוע עברתי ניתוח פיסורה בסוף נתגלו שתי פיסורות אחת בשעה 3 ואחת בשעה 6 .
    יש לציין שאחת מהן כרונית ואחת חדשה , אני עדיין סובלת מכאבי תופת בזמן יציאה הכאבים לא פוסקים גם לאחר שעות ורק זריקת וולטרן עוזרת, יש לציין שיצאו לי טחורים פנימיים בסמן הניתוח , שאלתי כזאת עד מתי הסבל ימשך?? היציאות שלי רכות אני אוכלת רק מבושל בלי בשר בלי לחם!! הטחורים יעלמו?? כי לא סבלתי מטחורים קודם.. וואו אני מיואשת וקצת מצטערת שעברתי הניתוח!!! למה אני סובלת כל כך ?????
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח פיסורה

הוספת תגובה

• ניתוח פיסורה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    31/05/2013

למנותחת שלום,
    אחת מהפיסורות שלך נמצאה במקום לא שגרתי. האם את סובלת מאיזו מחלת מעי? גם לא כתבת באיזו שיטת ניתוח טופלת.. התקף של טחורים לאחר פעולה כירורגית באיזור פי הטבעת הוא תופעה מוכרת. לפני שאת שוקעת ביאוש פני לבדיקה והתייעצות אצל הרופא המנתח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ותודה

ג׳׳
    31/05/2013

שוחחתי כבר עם המנתחת היא אומרת שצריך המון סבלנות אני לא סובלת מבעיות במעי רק לציין שלפני כחצי שנה עברתי ניתוח שרוול והכל היה בסדר הפיס ורה הכרונית היתה תמיד באה והולכת רק שלהפתעת המנתחת היתה פיסורה קטנה נוספת. יש לציין שצרכים אני עושה תחת השפעת וולטרן אחרת הכאבים בלתי נסבלים!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעות קטנה

ג׳׳
    31/05/2013

היתה לי פיסורה בשעה 6 ובשעה 12

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעות קטנה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    01/06/2013

אם הכאבים לא יחלפו תוך ימים אחדים פני לבדיקה נוספת או לחוות דעת נוספת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו