ניתוח Hal-dopler

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח Hal-dopler
    רוית
    04/06/2013

שלום,
    יש לי כבר קרוב לעשרים שנה טחורים פנימיים ובעשור האחרון גם חיצוניים. סובלת מסתמונת המעי הרגיז ומאז שאני טבעונית כבר שבעה חודשים, לא חוויתי התקפים. הטחורים לא דיממו למעלה משנתיים ואני רוצה לעשות ניתוח להסרתם. בעיקר את החיצוניים המפריעים לי אסטית. האם שיטת האל-דופלר יעילה ומולצת לכך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח Hal-dopler

הוספת תגובה

• ניתוח Hal-dopler - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    04/06/2013

רוית,
    שיטת האל-דופלר מטפלת אך ורק בטחורים פנימיים כשהסיבה העיקרית היא דימום מטחורים.(זו אחת מהשיטות -ישנן מספר שיטות וצריך לבחור את השיטה המתאימה ביותר למצב הטחורים ולמטופל עצמו). היא אינה מטפלת בסילוק טחורים חיצוניים. את אלה ניתן אך ורק להסיר בניתוח. הניתוח הוא פשוט ויכול להתבצע גם בהרדמה מקומית אך ההחלמה כואבת מכיון שמדובר באיזור מאד רגיש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ושאלה נוספת

רוית
    04/06/2013

כמה זמן נמשכת ההחלמה? האם הסרת הטחורים החיצוניים מבטיחה שהאזור ייראה נורמלי לחלוטין? האם אפשר לשלב זאת עם טיפול בטחורים פנימיים לפמרות שאינם מדממים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ושאלה נוספת - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    04/06/2013

בד"כ האזור נראה תקין אך אי אפשר להבטיח זאת במאה אחוז. הכל תלוי בצורת הריפוי וההצטלקות של העור. ניתן לשלב עם טיפול בטחורים פנימיים אם יש צורך בכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו