בעיה ביציאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה ביציאה
    הראל
    06/06/2013

שלום בעבר עשיתי 2 ניתוחי פיסורה ומלפני 4 חודשים חזרו לי הכאבים ושריפה אני מנסה הכול כדי להימנע מניתוח ומשתמש במשחות ותזונה נכונה אבל יש בעיה בסוף היציאות בשירותים פי הטבעת נסגר לי על הפצע ואני מרגיש שהתווצות הזאת פוצעת את הפצע ומקשה עליו להתרפא, זה גם גורם לכאב. האם ניתן לפתור את התופעה הזאת? זה חשוב לי מאוד אני מנסה להשאיר את הסוגר פתוח ולא מצליח לי השרירים מושכים אחד לשני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה ביציאה

הוספת תגובה

• בעיה ביציאה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    06/06/2013

הראל
    לא ניתן להבין מתיאורך מה הבעייה. עליך לפנות לבדיקת מומחה בתחום. האם פנית לרופא שניתח אותך לאחרונה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

הראל
    06/06/2013

לא הייתי אצל הרופא המנתח למעלה משנה...
    הבעיה בגדול שפי הטבעת מתכווץ לבד בסוף יציאה בחוזקה על הפצע וכך הפצע מתקשה להתרפא, וזה גם גורם לכאב ולרגישות בשאר האזור זה משהו שקורה לי כבר מאז הניתוח ולכן האיזור אף פעם לא מתרפא לגמרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    07/06/2013

מכיון שאצלך, על פי תיאורך, זה אינו מהלך שגרתי יש צורך בבדיקה כדי להבין מה הבעיה ולהתאים לה את הפתרון. זה אינו ניתן להיעשות בהתכתבות בפורום כזה או אחר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו