שבועיים אירי ניתוח פיסורה והכאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבועיים אירי ניתוח פיסורה והכאבים
    ג׳׳
    08/06/2013

בלתי נסבלים השאלה עד מתי??? הרופא המנתח אומר שעדיין יש פיסורה וזה בתהליך החלמה אבל עשיתי ניתוח למה אני לא אמורה להרגיש הקלה בכלל הכאבים כמו טרם הניתוח , עברתי ניתוח של חיתוך בשריר אז למה אמור להיות לי כאבים כאלה איומים שאפילו משככים לא עוזרים יש לציין שאני אוכלת רק מבושל וירקות ומרקים בלי לחם עוגות שוקולדים וכ״ו זה נורמלי שיהיו כאבים כאלה שבועיים לאחר ניתוח ????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוספת לשאלה

ג׳׳
    08/06/2013

אני נוטלת פגלקס והוא כבר לא עוזר בכלל האם סיבי הפסיליום של סולגר יכולים לעזור לי ביציאות רכות ? האם מומלץ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת לשאלה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    13/06/2013

ישנם תכשירים שונים לריכוך הצואה. אם תכשיר מסוים אינו יעיל ניתן לנסות תכשיר אחר. אבל קודם כל עלייך להבדק כדי להבין את סיבת כאבייך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבועיים אירי ניתוח פיסורה והכאבים - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    13/06/2013

לאלה, המהלך שאת מתארת אינו שגרתי. בד"כ הכאבים חולפים תוך זמן קצר מאד מהניתוח. יש צורך לבדוק אם אין לך סיבוך של הניתוח. פני לבדיקה אצל המנתח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו