פיסורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה
    דוברת בצלאל
    29/06/2013

שלום,

שמי דוברת ואני סובלת מפיסורה לפי אבחנת פרוקטולוג. היציאות שלי ברובן קשות ומעט דם בהיר ביציאה וכאב ביציאה. לפעמים גם מגרד ביציאה. הפרוקטולוג נתן משחת ניפידין עם עוד חומר מסויים אמר למרוח שבועות.

אני מאוד חוששת כי יודעת שאם זה לא יעבור אאלץ לבצע ניתוח. יותר מזה אני חוששת, שמא הפיסורה קשורה לקרוהן.

האם פיסורה באמת קשורה לקרוהן? מלבד בעיה זו אני סובלת מכאבים בטן עליונה, עם בחילות ומעט ירידה במשקל (נוטלת אומפרדקס לעיתים- הליקובקטר נשלל). כל אילו נמשכים בערך שנה. מועמדת לבדיקת גסטרוסקופיה.

האם פיסורה והתסמינים האחרים שציינתי באמת עלולים להצביע על קרוהן?
    אודה לתשובה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסורה

הוספת תגובה

• פיסורה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    30/06/2013

דוברת
    חולים במחלת קרוהן נוטים לפתח בעיות בפי הטבעת. אך הרוב המכריע ביותר של המטופלים עם פיסורה אינם חולים במחלת קרוהן. אם יש לך תסמינים נוספים כדאי לברר אותם בנסיון להגיע לאבחנה. לפי מה שציינת בפנייתך הסיכוי שאת סובלת ממחלת קרוהן הוא מאד נמוך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו