מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח קיסרי - לאור היסטוריה רפואיתדנה10/07/2013
שלום רב,
הנני בחורה בת 31, חולת קרוהן ברמיסיה. לפני שנתיים וחצי נותחתי בלפרוסקופיה והוסר חלק מהטרמינל איליום. לפני כשנה עברתי, גם בלפרוסקופיה, ניתוח לתיקון סיגמואידוצלה גדולה, רקטוצלה וקיבוע החצוצרות. מדובר היה בצניחה גדולה ביותר, כולל המעי הגס הרוחבי וקשיי התרוקנות קשים והניתוח שיפר לי מאד את איכות החיים, למרות שהיה דיון אם לכרות את כל המעי הגס או להסתפק רק בסיגמואיד.
כרגע אני בהריון ועולה השאלה האם ללדת באופן רגיל או בניוח קיסרי.
הרופאה הגניקולוגת מתלבטת בשל העובדה שהיא חוששת מהתעסקות כירורגית נוספת עם הבטן או לידה בקיסרי. אני מבחינתי חושבת שקיסרי עדיף, בשל החשש מהישנות/החמרה של צניחת איברי האגן. בנוס, בעברי נטייה לפיסורות חוזרות ונשנות שטופתי בניפדיפין. ניתוח לא הוצע לי בשל הקרוהן. כמו כן סבלתי לא אחת מפרוקטיטיס. אני חוששת מפגיעה באיזור האנלי בלידה רגילה.
אם זה משנה, לאימי, אחר 2 לידות "רגילות" היתה גם צניחת של איברי האגן והיא נותחה בשל כך.
אשמח לחוות דעתך.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיסרי - לאור היסטוריה רפואית - תגובה
ד``ר רפאל אלון11/07/2013דנה
הניתוחים שעברת אינם נמצאים בשדה הניתוח של ניתוח קיסרי כך שאינם אמורים להוות בעייה לניתוח קיסרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ועוד שאלה
דנה13/07/2013האם אתה סבור, לאור התיאור שלי, שיש מקום לניתוח קיסרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ועוד שאלה - תגובה
ד``ר רפאל אלון13/07/2013קשה לענות בצורה חד משמעית מבלי לבדוק אותך ומבלי לעבור על כל החומר הרפואי שלך, אך נראה לי שניתוח קיסרי הוא מתאים למצבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקבע תור אליך אגיע עם כל הניירת
דנה13/07/2013תודה רבה על התייחסותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)