פצע בצורת "כרובית"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע בצורת "כרובית"
    לא חשוב שמות
    01/08/2013

הייתי לפני יומיים אצל הפרוקטולוג והוא טוען שיש לי בפי הטבעת פצע בצורת כרובית, הסברה שלו שזה משהו שנובע מיחסי מין.
    מחיפוש בגוגל על "פצעים בצורת כרובית" הגעתי לתוצאה של משהו בשם anal warts שמופעים בעקבות HPV, שנובעים מיחסי מין בלבד אצל גברים.
    אז אני גבר(נגיד) אבל מעולם לא קיימתי יחסי מין לא עם נשים ובטח שלא עם גברים(שזו אני מניח הדרך היחידה של גבר לחלות בHPV).
    נשלחתי לביופסיה וקולנוסקופיה אבל אז ייקח עוד מינימום חודשיים-שלושה, בנתיים אני חלש מאוד(יחסית, אני עדיין מתפקד בצורה רגילה, זה משפיע עליי בעיקר בספורט) וטוענים גם שאני חיוור, מה עוד זה יכול להיות? יש סיכוי להדבק בHPV גם שלא ביחסי מין? וכן, אני מדבר על כל סוג של יחסי מין - שום דבר לא קיימתי: לא אוראלי, לא אנאלי, ובטח שלא ווגינלי :) (יש עוד סוגים? :) )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע בצורת "כרובית"

הוספת תגובה

• פצע בצורת "כרובית" - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    01/08/2013

לשואל האנונימי שלום
    לא נדבקים בHPV ללא קיום יחסים כאלה או אחרים. קשה לדעת לפי תיאורך ממה אתה סובל. יש צורך בבדיקה כדי לענות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו