טחורים פנימיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים פנימיים
    ש
    27/08/2013

אני בת 21, עשיתי בדיקת אנדוסקופיה בעקבות שלשולים חוזרים. המעי נמצא תקין אך הרופאה אמרה שיש לי טחורים פנימיים. לפי הצילום נראה כי זה טחור אחד, די גדול.
    לא סובלת מדימום, לאחר יציאות קשות הטחור מעט יוצא וחוזר לבד, לפעמים כואב אבל לא יותר מדי.

השאלות שלי הן:
    האם זה שכיח לבחורה בגילי טחורים?
    האם זה אומר שעכשיו אסבול מטחורים כל חיי? או שיש לזה טיפול, אם כן איזה?
    הבנתי שכדי למנוע טחורים צריך לרכך יציאות ולאכול המון אבל זה בא בניגוד לזה שאני סובלת משלשולים וצורכת כלכלה עוצרת.
    אני כנראה סובלת ממעי רגיז והמעבר הוא בין שלשולים לעצירות, כמעט ואין יציאות תקינות. מה עושים במצב כזה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים פנימיים

הוספת תגובה

• טחורים פנימיים - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    27/08/2013

ש שלום
    בנושא מעי רגיז צריך להתייעץ עם גסטרואנטרולוג. יש מספר תרופות אותן ניתן לנסות.
    גם שלשולים יכולים לגרום/להחמיר את מצב הטחורים. כמובן שצריך להסדיר את נושא היציאות אך בהחלט ניתן לטפל בטחור שמפריע לך. יש מגוון פעולות בנושא: קשירה, צריבה,הקפאה (פעולות המבוצעות במרפאה) וטיפולים כירורגים המבוצעים בחדר ניתוח. פני לבדיקת פרוקטולוג לטיפול בטחור/ים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו