ניתוח טחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח טחורים
    יאיר
    03/09/2013

שלום
    יש לי טחורים חיצוניים דרגה 3-4 ופיסורה שמופיעה לעיתים. עברתי טיפול בinfra red אך מהטיפול המצב רק החמיר. שני רופאים המליצו לי על ניתוח.
    לאחר טיפול סימפטומטי הכולל אמבטיות, נורמלקס וניפדיפין, כעת המצב הרבה יותר טוב, אך למרות זאת הרופאים המליצו על ניתוח.
    שאלתי היא : האם כדאי לבצע את הניתוח, או להמשיך לשמור על אורח חיים שמרני ולהמנע מניתוח?
    כמו כן, אם נצרך איזו שיטה ניתוחית מומלצת למצבי?
    בעקרון חשבתי להרשם לניתוח, אבל לאחר שקראתי על ההחלמה ממנו, ועל סיכויי החזרה אני מתחיל לחשוב פעמיים.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח טחורים

הוספת תגובה

• ניתוח טחורים - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    03/09/2013

אמבטיות,נורמלקס וניפדיפין הם טיפול לפיסורה ולא לטחורים. מצבך השתפר (כנראה) בשל ריפוי של הפיסורה. טחורים חיצוניים אינם מסווגים לדרגות. אם הטחורים החיצונים מהווים הפרעה משמעותית לחיים ניתן להסירם בניתוח (בהרדמה מקומית או כללית או איזורית, בשלב אחד או יותר-הכל לפי המצב המקומי). את ההחלטה תקבל בפגישת ייעוץ עם מומחה בתחום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו