מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרגלי יציאהיעל01/10/2013
שלום רב. בת 49 . סובלת מזה כמה שנים מטחורים מדממים דרגה 3. עברתי מספר קשירות אך הועיל לזמן קצר. לפני כחצי שנה ארוע של טחורים טרומבוטיים.מאז מקפידה על יציאות ומשתמשת על בסיס יומי בשמן פראפין העוזר לי.
מבקשת לשאול :
1.פעמים רבות אני נשארת עם תחושה שלא התרוקנתי עד הסוף למרות שהנסיונות "לא מניבים פרי" - מדוע ? האם בשל הטחורים ?
2. שאלה קצת "מוזרה " - מאחר והטחורים יוצאים ביציאה ולוקח זמן מה עד שהרוב נכנס - מזה כשבועיים אני מתפנה בעמידה עם רכינה קדימה - מצאתי שזה עוזר גם לכך שהטחורים לא נשארים בחוץ וגם ברוב הפעמים - לא מדמם ? האם אפשר לאמץ שיטה זו כאורח חיים ? מתנצלת על השאלה- אך זה נשאל מתוך מצוקה אמיתית ורצון לעזור לעצמי...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגלי יציאה - תגובה
ד``ר רפאל אלון03/10/2013יעל
אם עברת בדיקת רקטוסקופיה או קולונוסקופיה והן היו תקינות-תחושת ההתרוקנות הלא שלמה אינה מדאיגה. היא אינה נגרמת ע"י הטחורים. את יכולה לאמץ את ה"שיטה שלך"-זה אינו מזיק. אך כאישה צעירה הייתי מייעץ לך לשקול ניתוח לפתרון של הבעייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)