הרגלי יציאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגלי יציאה
    יעל
    01/10/2013

שלום רב. בת 49 . סובלת מזה כמה שנים מטחורים מדממים דרגה 3. עברתי מספר קשירות אך הועיל לזמן קצר. לפני כחצי שנה ארוע של טחורים טרומבוטיים.מאז מקפידה על יציאות ומשתמשת על בסיס יומי בשמן פראפין העוזר לי.
    מבקשת לשאול :
    1.פעמים רבות אני נשארת עם תחושה שלא התרוקנתי עד הסוף למרות שהנסיונות "לא מניבים פרי" - מדוע ? האם בשל הטחורים ?
    2. שאלה קצת "מוזרה " - מאחר והטחורים יוצאים ביציאה ולוקח זמן מה עד שהרוב נכנס - מזה כשבועיים אני מתפנה בעמידה עם רכינה קדימה - מצאתי שזה עוזר גם לכך שהטחורים לא נשארים בחוץ וגם ברוב הפעמים - לא מדמם ? האם אפשר לאמץ שיטה זו כאורח חיים ? מתנצלת על השאלה- אך זה נשאל מתוך מצוקה אמיתית ורצון לעזור לעצמי...

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגלי יציאה

הוספת תגובה

• הרגלי יציאה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    03/10/2013

יעל
    אם עברת בדיקת רקטוסקופיה או קולונוסקופיה והן היו תקינות-תחושת ההתרוקנות הלא שלמה אינה מדאיגה. היא אינה נגרמת ע"י הטחורים. את יכולה לאמץ את ה"שיטה שלך"-זה אינו מזיק. אך כאישה צעירה הייתי מייעץ לך לשקול ניתוח לפתרון של הבעייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו