כאבים בפי הטבעת שמוקרנים לאשכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בפי הטבעת שמוקרנים לאשכים
    גולן
    16/10/2013

שלום
    לפני כחודשיים התחלתי לסבול מכאבים עזים בפי הטבעת מוקרנים לאשכים וכאבים בבטן תחתונה.
    רופא אורולוג טען שאני סובל מדלקת בפרוסטטה או דלקת יותרת האשך ורופא אורולוג אחר טען שאינני סובל מדלקת.
    בדיקת MRI שביצעתי הייתה תקינה לחלוטין. כך גם בדיקת U.S כליות.
    אני לא סובל מחום, בדיקת שתן לתרבית יצאה שלילית, אין לי בעיה ביציאות או במתן שתן, ויחד עם זאת אני סובל מכאבים עזים ובלתי נסבלים שמורטים את עצביי ופוגעים בתפקודי.

שאלותיי:
    1. האם בדיקת ה-MRI הייתה צריכה לגלות בעיה של מורסה בפי הטבעת/פיסורה או כל בעיה פרוקטולוגית אחרת?
    2. האם בדיקת ה-MRI הייתה צריכה לגלות קיומה של דלקת?

3. האם יכול להיות שאני סובל מדלקת כלשהי למרות שבדיקת שתן לתרבית יצאה שלילית? במידה וכן, מה הטיפול המקובל במצב כזה?
    4. האם יכול להיות שאני סובל מבעיה עצבית כלשהי שבדיקת ה-MRI לא גלתה?
    5. מה עלי לעשות לשם המשך בירור?

אנא עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בפי הטבעת שמוקרנים לאשכים - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    17/10/2013

לגולן
    בדיקת הMRI היתה אמורה להדגים מורסה או כל תהליך"תופס מקום" באזור פי הטבעת. דלקת בשתן אמורה להתגלות בבדיקת שתן (כללית+תרבית). פיסורה מאובחנת בבדיקה גופנית פשוטה ביותר.
    אני ממליץ שתבדק גם ע"י כירורג/פרוקטולוג כדי לסגור סופית את נושא פי הטבעת.
    אם כל הבדיקות של האזור הכואב הן שליליות צריך לחשוב על בעייה עצבית הגורמת למוח "לחוש" את הכאבים שאתה מתאר. פנה גם לייעוץ של נוירולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו