מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריבה בפי הטבעתעידן18/10/2013
שלום רב,
זה זמן רב שאני סובל מצריבה באזור בפי הטבעת. הצריבה מורגשת בעיקר לאחר יציאה (ולאחר מספר דק' שיכולות להימשך אף לזמן ארוך יותר - הצריבה חולפת), וכן הצריבה יכולה להופיע כך פתאום במהלך היום גם ללא יציאה.
בזמן האחרון זה מורגש בעיקר כאשר אני מתעורר מוקדם בבוקר, כלומר אם אני מתעורר בשעה מאוחרת יותר זה פחות מורגש. קצת מוזר אבל זה המצב.
בכל אופן, זה יכול להופיע בכל זמן, עם או בלי יציאה וזה נורא מציק!
הייתי בעבר אצל 2 פרוקטולוגים וכן אצל רופא עור שלא מצאו דבר. קיבלתי מרופא המשפחה משחה בשם דרמקומבין שעזרה לתקופה מסוימת אך השפעתה של המשחה כבר לא מורגשת כמו בעבר.
מה ניתן עוד לעשות? זו בעיה מאוד מציקה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בפי הטבעת - תגובה
ד``ר רפאל אלון20/10/2013עידן
קשה לדעת במה מדובר בלי בדיקה. לעיתים יש מטופלים עם תלונות כאלה או אחרות שהבדיקה אינה מוצאת את הסיבה-מצב מתסכל הן למטופל והן לרופא. במקרה כזה צריך לנסות משחה או נירות בשיטת ניסוי וטעייה (ותהיה...) עד שמוצאים תכשיר המקל או מרפא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטות להקלה
עידן20/10/2013מה היא השיטה עם הנרות ואלו שיטות אתה יכול להמליץ לי כדי להקל או אפילו לרפא לגמרי את התופעה?
שמעתי פעם על איזשהו טיפול עם הזרקה של חומר כחול, משהו כזה... אתה יודע על מה מדובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטות להקלה - תגובה
ד``ר רפאל אלון20/10/2013איני מכיר את ה"חומר הכחול, המסתורי ואיני יכול להמליץ על טיפול מבלי לבדוק אותך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)