דימום בצואה לסירוגין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום בצואה לסירוגין
    מעין
    23/10/2013

שלום דוקטור,
    אני בת 20. לפני כשנתיים כאשר עשיתי את צרכיי הבחנתי בפעם הראשונה כי דם מעורב בצואה. האסלה היתה מלאה בדם אדום בוהק וכן ריר אדום על הצואה עצמה. לא הלכתי לרופא, זה היה קטע חד פעמי ובתור בת 17 האמת פחדתי מזה והדחקתי. העניין חלף..
    לפני כשלושה חודשים נתקלתי בתופעה הזו שוב, הפעם אותו סיפור.. האסלה אדומה וכן ריר. תופעה חד פעמית שחלפה.
    מאז לסירוגין לפחות פעם בחודש אני נתקלת בריר אדום על הצואה (אין הפעם צביעה של האסלה). שמתי לב כשתופעת הדם קורת יש מעין כאבים וקצת אי נוחות בהוצאת הצואה.
    קבעתי תור לרופא והוא יהיה רק בעוד שבועיים... בנתיים אני מאוד מודאגת האמת, אני צעירה וחוששת שזה משהו רציני.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום בצואה לסירוגין

הוספת תגובה

• דימום בצואה לסירוגין - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    23/10/2013

מעין
    לא ניתן לאבחן את בעייתך כאן.. עלייך לפנות לבדיקה. האם הבעייה קשורה למחזור הוסת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קשור לוסת

מעין
    23/10/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קשור לוסת - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    23/10/2013

עלייך לפנות לבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו