פיסורה - עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה - עזרה דחופה
    ניר
    28/10/2013

שלום רב!

בן 35, כמעט שנתיים סובל מפיסורה , כאשר היו לי תקופות טובות יותר . התק' האחרונה מאוד לא טובה, הייתי אצל 2 רופאים, שניהם עדין לא ממליצים על ניתוח. אולם אמרו שאם זה אל יעזור יתכן ואצטרך כן אבל עדיף לנסות ללא.

לארחונה התחלתי לקחת פסיליום לפני השינה, בנוסף אני מורח rectogesic ו nifedipine gel

בנוסף אני לוקח לפני השינה כפית של אגיולקס.

הבעיה הכי משמעותית אצלי שהכאב נגרם , סליחה על התיאור אבל מהחתיכה ה1 שיוצאת , וזה מה שגורם לי אחר כך לכאבים וכן כאבים במהלך היום בייחוד בישיבה.

אני ממש מקווה לא להגיע לניתוח - האם יש לך עבורי המלצות נוספות?

כמובן שאני מוסיף הרבה פשתן לאוכל שלי.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסורה - עזרה דחופה

הוספת תגובה

• פיסורה - עזרה דחופה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    28/10/2013

מכיון שהפיסורה קיימת זמן רב (על פי תיאורך) ואינה משתפרת עם טיפול תרופתי מירבי, הסיכוי שתחלוף הוא קלוש. לכן אני ממליץ לך על טיפול ניתוחי (בהסתייגות שלא נבדקת אצלי..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש נרות לפיסורה?

ניר
    30/10/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש נרות לפיסורה? - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    30/10/2013

בפיסורה לא מקובל לטפל בנירות מפני שכל מעבר באזור גורם כאב חזק (הן אם מדובר בצואה היוצאת מפי הטבעת והן אם מדובר בנר המוחדר פנימה).
    הטיפול הוא במשחות המתאימות. אם הטיפול התרופתי אינו מצליח ממלץ טיפול ניתוחי. הניתוח הינו קצר מאד עם הקלה מיידית בכאב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו