כאבים בפי הטבעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בפי הטבעת
    ירון
    19/11/2013

שלום.אני בן 46 לפני כ4 חודשים זיהיתי דימום ביציאות דימום קל ואדום חזק.הוא נמשך 3 ימים לסירוגין שנפסק לחלוטין. ואתו התחילו כאבים ושורף באזור פי הטבעת.נבדקתי אצל רופא כירורג פעמיים שלא מצא טחורים ולא פיסורה מורגשת.הכאבים הולכים וחוזרים אבל לא נעלמים לגמרי.אני מורח משחה מיוחדת ועדיין ללא שיפור מלא.הכירורג ממליץ על בדיקת קולונסקופיה.אני יושב המון במשרד האם יש קשר להחלמה של המקום?
    נא יעצו לי מה לעשות ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בפי הטבעת

הוספת תגובה

• כאבים בפי הטבעת - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    19/11/2013

ירון
    אין קשר בין תלונותיך לישיבה ממושכת. קורה לעיתים שאין מוצאים את סיבת הכאב- מצב מתסכל הן לרופא והן למטופל..קולונוסקופיה תבדוק את המעי הגס אבל כנראה שלא תתרום לאבחון סיבת הכאב בפי הטבעת.
    כאשר אין אבחנה מנסים טיפולים כאלה ואחרים (משחות, נירות וכו') בתקוה להקל על הסבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בפי הטבעת המשך

ירון
    19/11/2013

תודה על התשובה
    ובכן מה ההמלצה? האם הנסיבות של הדימום מעידים על פיסורה שכנראה בשלבי ההחלמה ארוכים ככל שיהיו שנפצעת שוב ושוב? האם אמבטיות חמות עוזרות? האם זה כרוני או לפנות לפרוקטולוג? בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בפי הטבעת המשך - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    19/11/2013

הכי נכון יהיה לפנות לבדיקת פרוקטולוג ולקבל ייעוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו