מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפנייה למיוןשוני08/12/2013
ערב טוב
אתמול יום שבת בבוקר היו לי כאבים חזקים ביציאה , היציאות שלי בדרך כלל סדירות ורכות בבוקר פעם אחת ... אני אוכל ירקות ופירות וחיטה מלאה אורז מלא .אוכל בריא .אתמול אחרי שניגבתי בנייר טואלט הרגשתי גוש גדול בצד שמאל ממש ליד ומחוץ לפי הטבעת , מיששתי אותו והתפלאתי מה זה כל כך גדול וכואב . פניתיי למוקד רפואי של הקופה מוקד חירום מהאי וודאות והכאבים הרופאה אמרה לי שזה לא טחור אלא ציסטה ויפתחו לי את זה במיון על ידי. כירורג . הגעתי למיון כירורג בדק אותי הוא התלבט בין ציסטה דלקתית לבין טחור הוא התייעץ עם כירורג בכיר במיון ועשו לי עודבדיקה . הבדיקות דם יצאו תקינות ושיחררו אותי נתנו לי נרות להחדרה לכאבים . עשיתי תור לפרוקטולוג ליום שלישי הקרוב . רציתי לשאול עם מדובר בטחור מה עושים איך מטפלים.. קראתי קצת בפורום על קשירות של טחור פנימי אז הבנתי שיש טחור חיצוני וטחור פנימי אז שלי כנראה טחור חיצוני . מהו הטיפול במצב כזה חוץ מהנירות להחדרה שעוזר לכאבים ... וחוץ מזה שאני לא אשתמש בנייר טואלט אלא רק בשטיפה אשמח לפרטים
תודה רבה
שוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפנייה למיון - תגובה
ד``ר רפאל אלון08/12/2013התיאור מצתאים להתקף של טחור חיצוני שהוא אינו טחור (למרות השם) אלא שטף דם תתעורי על שפת פי הטבעת. הטיפול הוא במשחה (כל משחה לטחורים), אמבטיות חמימות ותכשיר נגד כאבים. כאשר נוצר ב"טחור" קריש דם בלחץ-ניתן לנקזו. נירות פחות יעילים מכיון שמדובר בבעייה חיצונית בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)