מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קושי בקיום מין אנאלי עם בן הזוג.אילן01/01/2014
שלום,
אני בן 28, הומוסקסואל במערכת יחסים מונוגמית למעלה מ3 שנים ומקיים יחסי מין אנאליים 1-2 בשבוע עם בן זוגי ואני הצד הנחדר,
לפני כ-5 שנים, פרצה אצלי קנדילומה בפי הטבעת, שלוותה בפיסורה קשה ועמוקה מאוד. לאחר טיפול ממושך וקשה של שנה- הבראתי והמחלה לא חזרה. אך לאחר שהפיסורה ניסגרה, אני מרגיש כי ריקמת פי הטבעת לא חזרה למצבה הקודם והיא נהייתה רגישה מאוד ודקה יותר. כל "יציאה" קשה, או ישיבה ממושכת גוררת פתיחה מחדש של הפיסורה, ובזמן האחרון גם יובש וגרד (שבא והולך). קניתי לאחרונה אמבט ישיבה, ואני מקפיד לשטוף את פי הטבעת לאחר כל יציאה או אקט מיני עם שמן "אמול" וזה עוזר קצת.
חשוב לי לציין כי הפיסורה לרוב לא נגרמת מהאקט המיני אלא מישיבה ממושכת או עצירות כרונית (שאני מסובל ממנה מילדות). ושלפני המקרה שקרה לפני 5 שנים, לא היתה לי בעיה לקיים יחסי מין אנאליים.
הבעיה העיקרית כרגע היא איכות החיים, ואני מרגיש שהרופאים לא יבינו אותי. הפיסורה לעיתים נרפאת מעצמה, ולא מפריעה לי ממש ביציאות או בישיבה, אך מפריעה לי מאוד בחיי המין שלי. ולהפסיק לקיים מין אנאלי אינו עומד על הפרק. אני די אובד עצות שכן אני מרגיש שהרופאים שמטפלים בי רוצים לטפל רק בבעיה "בריאותית". שאלתי היא, למי אני יכול לפנות? האם יש סוג של ניתוח, או טיפול בלייזר שיכול לתקן את רקמת פי הטבעת למרות שיש לי פיסורה (מינורית) אך טורדנית שאינה מאפשרת לי להנות מחיי המין שלי?
אני אודה מאוד להתייחסות רצינית לנושא
תודה,
אילן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי בקיום מין אנאלי עם בן הזוג. - תגובה
ד``ר רפאל אלון01/01/2014כדי לענות בצורה רצינית (כל התשובות כאן ניתנות בצורה רצינית..) יש צורך לבדוק אותך ובהתאם לשיחה ובדיקה-להמליץ על טיפול מתאים. קח בחשבון שלעיתים יש בעיות שאין להן פתרון פשוט..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)