טחורים מתמשכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים מתמשכים
    ע
    11/01/2014

אני סובל מטחור למעלה מ10 ימים.
    אני מטפל במשחה ובימים הראשונים גם טיפלתי בנרות, כן הקפדתי על מקלחות, תזונה וכל מה שמומלץ..
    יש שיפור משמעותי בכאבים, אך עדיין הטחור קיים ולעיתים מגרד ויש גם לעיתים דימום בצואה.

לפי מה שקראתי ואמרו רופאים זה אמור לעבור לגמרי תוך 7-10 ימים, האם אני צריך לדאוג שזה עדיין לא עבר.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים מתמשכים

הוספת תגובה

• טחורים מתמשכים - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    12/01/2014

לא ברור בדיוק ממה אתה סובל. פנה לבדיקת רופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אסביר עצמי קצת יותר ברור

ע
    12/01/2014

הייתי אצל רופא ביום חמישי שעבר שאבחן אצלי טחור בולט חיצונית לפי הטבעת. הרופא וכן עוד רופאה שהייתי אצלה אמרו לי לטפל באמצעות משחה ושהדבר יחלים תוך מספר ימים.
    מאז שזה פרץ עברו 10 ימים.. יש שיפור משמעותי מאוד- גם התכווצות של הבליטה בפי הטבעת, גם הפסיק הכאב, וגם הפסיק הדימום.
    אולם- עדיין יש בליטה, וכן יש הרגשת גירוד במקום. יש לפעמים גם סימני דם בניגוב לאחר עשיית הצרכים אך מעט מאוד ולא בכל פעם.

שאלתי היא אם זה הגיוני שתהליך ההחלמה נמשך כל כך הרבה ימים (הבנתי ש10 ימים ולא עבר זה הרבה..), או שזה מעיד על בעיה מסויימת שכדאי לבדוק?
    אני מאוד אעדיף לפתור את הבעיה בדרכים 'ידידותיות' יותר מאשר ניתוחים/ קשירות וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אסביר עצמי קצת יותר ברור - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    13/01/2014

תהליך ההחלמה יכול להמשך גם תקופה ארוכה יותר משבוע-שבועיים. הסיכוי שתזדקק לניתוח הוא אפסי.מילת המפתח: סבלנות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו