מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דם סמוימפוחדדת11/02/2014
בת 30 בריאה בד"כ כשנה אחרי לידה רגילה.בדיקות דם תקינות נעשו לפני שבועיים (כולל המוגלובין שנמצא בעליה ביחס ללפני חצי שנה עומד כיום על 12.9) סובלת מכאבי בטן וחוסר נוחות דיי מתמדת בבטן (שרויה כרגע במתח מפחד מסרטן המעי הגס) במיוחד בחודשיים האחרונים כאבים שמתפרסים בבטן עליונה אמצעית ולעיתים שמאלית תחתונה (אלו כאבים שלמדתי איכשהו לחיות איתם) הבטן רגישה בלחיצות (לוחצת לעצמי) כל לחיצה גורמת למין בועת אוויר כואבת במקום אחר ובאותו מקום. אם לוחצת חזק מרגישה לחץ בכל האגן וכאב (כל האגן רגיש לי מאווווד מאז הלידה-הייתי אצל רופא נשים והכל תקין) ביצעתי לפני כחודשיים בדיקת צואה לפרזיטים ודם סמוי -יש לי הליקובקטר שלא טיפלתי ודם סמוי בזמנו היה שלילי..... ועכשו לעיקר: יש לי פיסורה (מאובחנת ע"י פרקטולוג) הנפתחת לי בצואה ראשונה קשה וכואב לי בפי הטבעת ומדממת לי רואים בעין ויש גם על הצואה לעיתים. שבוע לאחר פתיחת הפיסורה שהשתפרה ללא ראיית דם יותר ביצעתי שוב בדיקת דם סמוי בצואה (במבחנה) ויצא חיובי (ז"א יש דם סמוי) .אני כל היום שוקלת את עצמי כי ירדתי הרבה במשקל (כי גם לא אוכלת מסודר בכלל , אבל אם אוכלת הרבה אני לא עולה במשקל) היציאות שלי בד"כ "מתפרצות" ובד"כ 5 בסולם בריסטול. אם האבסתי את עצמי יום לפני אני ישר משלשלת (כאילו הגוף לא מוכן לקבל יותר). מה לעשות?? אני מפוחדת וכל היום חיה שיש לי סרטן המעיים!!! (ביצעתי לפני כשנה סיטי אנגיו בטן ואגן אחרי לידה- בגלל קריש דם בווריד השחלה-האם יתכן שהיו רואים משהו בסיטי אם היה בעיה במעיים?? ). האם פיסורה ואי שמירה על דיאטה שלושה ימים לפני ביצוע בדיקת דם סמוי (אכלתי כבדים ולבבות עוף קציצת דג ברוטב וירקות טריים יכולות להציג דם סמוי חיובי? ) אגב אין במשפחתי פוליפים וסרטן המעי ברוך ה' דעתך ..עזור לי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם סמוי - תגובה
ד``ר רפאל אלון11/02/2014פנייתך ארוכה ועמוסה בפרטים. אני מציע שתפני לבירור אצל כירורג וגסטרואנטרולוג. בגילך הסיכוי לגידול במעי הגס הוא שואף לאפס. פיסורה יכולה לגרום לדם סמוי חיובי בצואה. כנראה שיש לך תסמונת מעי רגיז הניתנת לטיפול תרופתי. בנוסף כדאי לטפל ולרפא את הפיסורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)