קונדילומה - איך לטפל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדילומה - איך לטפל
    אחד
    17/02/2014

שלום ד"ר,
    הייתי אצל פרוקטולוג שקבע שיש לי קונדילומה הפי הטבעת ושלח אותי לרופא עור. רופא העור אמר שהוא לא מבין למה הפרוקטולוג שלח אותי עם זה אליו ושלח אותי שוב לפרוקטולוג, אחר, על מנת שיסיר את נגע הקונדילומה. הפרוקטולוג השני אמר שהוא לא מבין מדוע רופא העור שלח אותי אליו כאשר הנגעים הם חיצוניים ואפשר לצרוב אותם, ושלח אותי שוב לרופא עור, אחר.
    בקיצור - אני מבולבל לגמרי ןמחכה לי התור לרופא העור הנוסף.
    מה דעתך?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדילומה - איך לטפל

הוספת תגובה

• קונדילומה - איך לטפל - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    18/02/2014

טיפול בנגעי קונדילומה יכול להיות תרופתי או כירורגי. טיפול תרופתי הוא עם חומרים הצורבים ויכולים לגרום לכויה כימית ותופעות לואי שונות. הסרה כירורגית היא מהירה וכרוכה בכאב נקודתי במקום ההסרה. טיפול כירורגי מבוצע ע"י כירורג וטיפול תרופתי ע"י רופא עור.
    מקובל להסיר את הנגעים באמצעות לייזר (לא חייבים)-טיפול כזה מבוצע בד"כ ע"י גניקולוג (גם לגברים).
    כדי לצאת מהבלבול פנה לקופ"ח שלך לברר מי מסיר הנגעים בלייזר (אם מדובר רק בנגעים חיצונים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו